De grootste voordelen van Tiger Balm uitgelegd

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 10:44

Traditioneel hebben Chinese kruidkundigen en artsen medicinale planten gebruikt om uitwendig lijden te verlichten met behulp van kruidenzalf, olie, lotion of gips (bladeren in de oudheid).

Op een dag werd een ontdekking gedaan om kamfer, de etherische olie van Cajeput, kaneel, menthol, kruidnagel en etherische olie van munt te combineren om pijn te verzachten. Deze ontdekking wordt tegenwoordig de Tijgerbalsem genoemd, een Chinese zalf.

Dit recept voor uitwendig gebruik is in 1870 gemaakt door de kruidkundige Aw Chu Kin in Rangoon, Birma. Al in 1926 emigreerde de familie naar Singapore en begon er commercieel voor te produceren voor het grote publiek.

Maar waarom noemde hij het zo? Men zou kunnen beweren dat de balsem zo met met name was genoemd, het symbool van een tijger benadrukte de kracht van dit beest, de kracht ervan die het krachtige effect vergelijkt dat deze balsem kan produceren.

Op de huid aangebracht, zorgt de balsem voor een aangenaam gevoel van warmte, gevolgd door een gevoel van kou, dat zeer effectief kan zijn tegen spier- en gewrichtspijn of het als musculoskeletaal noemt zoals het in medisch jargon wordt gezegd. Laten we dieper ingaan op de geheime voordelen van Tijgerbalsem eenvoudig uitgelegd:

De goede argumenten waarom je hem altijd thuis moet hebben!

Ben je een sporter of atletisch, heb je vaak spier- en gewrichtscontracturenpijn? Als je thuis bent, ben je vaak overgeleverd aan deze kleine dagelijkse problemen zoals hoofdpijn, griep en andere seizoensgebonden ontstekingen.

En daarnaast houdt u er niet van om farmaceutische chemicaliën te gebruiken die teveel bijwerkingen hebben! Te veel complicaties! Ja, het kost ook een fortuin. Als je ja op deze vragen antwoordt, dan is de Tijgerbalsem de wonderoplossing voor al je problemen, vooral omdat het een pure plantaardige oorsprong heeft!

Deze zalf van de Chinese farmacopee is bekend in Azië, dankzij het zeldzame concept dat hem een ​​belangrijke partner maakt van natuurlijke medicijnen. Het is uiterst effectief dankzij het verwarmende effect dat het genereert om de pijn snel te verminderen en tegelijkertijd een aangename geur om je heen te verspreiden door de aanwezigheid van de essentiële oliën.

Oorspronkelijk gebruikt om spier- en skeletpijn te verlichten, heeft Tijgerbalsem ook vele andere, vaak niet-erkende toepassingen die we nu samen zullen doorlopen:

De essentiële indicaties van de Tijgerbalsem

Aangetoond is dat de balsem een ​​zeer rijke structuur heeft, waardoor zijn aanzienlijke onstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen essentieel worden in veel situaties van ons dagelijks leven.

Of het nu rood of wit, olie of gips is, het product kan alleen uitsluitend extern worden aangebracht. Hoe te gebruiken? Het is erg makkelijk! Pak gewoon een beetje tussen je vingers en masseer het deel waar je last van hebt door roterende bewegingen uit te voeren.

Zodra het gebied is verwarmd, kunt u stoppen met wrijven: op dit moment zal de zalf in actie komen. Na het voelen van de rustgevende warmte in de omgeving ervaar je een heerlijk verkoelend effect. Dit proces kan twee tot drie keer per dag worden herhaald om overtuigende resultaten te verkrijgen.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.