Grace Crystal Deodorant

Gepubliceerd op 5 september 2020 om 15:31

CRYSTAL DEODORANT

 

Wat is een Crystal Deodorant. (Deodorant uit Thailand)


Crystals deodorant (ook wel minerale aluniet of deodorant genoemd) bestaat voor 100% uit aluin. Aluin is een product van vulkanische activiteit, gewonnen uit de natuurlijke omgeving.
De samenstelling van de kristallen.
Er zit geen aluminium in de formule. Het bevat dubbele zouten: aluminium-ammonium en kalium. Gangbare anti-transpiranten bevatten aluminiumchloorhydraat of aluminiumchloride dat in het laboratorium is verkregen.
Er bestaat een misvatting dat de component Aluin, die wordt aangegeven op de labels van kristallen (andere optie: kalium of potasaluin), aluminium is. Dit is niet waar!
Het mineraal lost heel langzaam op en zal je jarenlang van dienst zijn. Gebruik het op een vochtige huid en bewaar altijd op een droge plaats.
Vaak voegt de fabrikant een verscheidenheid aan natuurlijke supplementen toe, zoals mangosteen, aloë vera, gember enzovoort. Deze additieven verbeteren de kwaliteit van het kristal alleen door er nieuwe en nuttige eigenschappen aan toe te voegen.
Verwerkte deodorants die in sticks worden verkocht - is de perfecte combinatie van moderne voorzieningen en de gebruikelijke verpakking. Sticks zijn er in verschillende gewichten: 100 g, 70 g en 40 g.
Eigenschappen van de natuurlijke mineralen.

1. Natuurlijk - de meeste cosmetica is gepositioneerd als natuurlijk, het is samengesteld uit conserveermiddelen. Een opvallend kenmerk van deodorantkristallen - geen conserveermiddelen, omdat aluin zelf conserveermiddelen zijn. Aluin wordt al lang in de geneeskunde gebruikt als antibacterieel, hemostatisch en ontstekingsremmend middel.
2. Veiligheid - de actie vindt plaats buiten aluin zonder de poriën te verstoppen of de thermoregulatie te verstoren. Geen risico op ontsteking van de poriën van de klieren. Crystal is geschikt voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, mensen met allergieën en voor mensen die geen geuren kunnen verdragen.
3. Economie - een middelgrote chip is voldoende voor ongeveer 1-2 jaar gebruik. Het blijkt dat de kosten van het gebruik van het kristal 3-5 keer lager zijn dan de kosten van het gebruik van chemische deodorants in dezelfde periode. Bovendien kan het kristal worden gebruikt door een gezin.
4. Efficiëntie - Crystal is efficiënter dan industriële chemische deodorants. Het maskeert de geur van zweet niet, verstopt de poriën niet, het verstoort de temperatuurregeling van het lichaam niet. Ook kan het kristal ook worden gebruikt als antibacterieel, schimmelwerend, genezend middel. Het kan worden gebruikt om irritaties na het scheren en insectenbeten te verlichten. Crystal droogt effectief alle ontstekingen en puistjes op de huid.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.