16 Positieve woorden en gewoonten van gelukkige mensen gebruiken - doe hetzelfde!

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 18:05

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen zo'n groot geluk hebben of creëren en anderen niet. Veel is gebaseerd op hoe ze omgaan met anderen en natuurlijk een positieve mindset. In feite doen gelukkige mensen twee dingen: ten eerste kiezen ze heel verstandig welke woorden dagelijks worden gebruikt, en ten tweede bepaalde gewoonten die vreugde en evenwicht in hun leven brengen. Deze twee factoren verminderen ook aanzienlijk het hebben van een slechte dag.

Ik heb dit bericht in twee secties verdeeld. In het eerste deel zal ik enkele krachtige woordzinnen uitleggen die gelukkige mensen zeggen en welke impact ze hebben op jou en anderen. In het tweede deel zal ik het hebben over gemakkelijk toe te passen dagelijkse gewoonten van gelukkige mensen die een positieve invloed hebben op je leven.

KRACHTWOORDEN en GEWOONTEN OM GELUKKIG TE ZIJN

Woorden die we spreken zijn energie en daarom erg krachtig. Met positief praten kun je anderen inspireren, hen het gevoel geven dat ze geliefd zijn, of gewoon laten zien hoe gelukkig je voor ze bent:

"IK BEN ZO BLIJ JE TE ZIEN"

Het geeft waardering aan de ander dat je eigenlijk heel blij bent elkaar weer te zien. Het is zo'n eenvoudige uitdrukking om te gebruiken, maar bevestigt dat het gezelschap van de ander enorm wordt gewaardeerd. Het zal op zijn beurt veel geluk creëren.

"HERINNERT U WANNEER WIJ ..."

Het oproepen van goede oude herinneringen tovert een glimlach op ieders gezicht. De andere persoon voelt zich erg gewaardeerd, omdat je je alle oude situaties die jullie beiden samen hadden nog kunt herinneren. Zelfs als u slechts iets kleins aan de orde stelt dat misschien al lang vergeten is, zal het in feite resulteren in verbazing met een langdurige indruk van de andere persoon.

"JE HEBT EEN INDRUK OP MIJ GEWEEST"

Deze zin laat de andere persoon zien wat voor soort positief en gedenkwaardig effect een bepaalde situatie op jou had. Als je oprecht bent tegen een ander, laat dat zien hoe eerlijk je bent. Het straalt veel steun uit en voegt meer motivatie toe aan de geest van de ander. Met deze zin zal er zeker geen twijfel aan zichzelf ontstaan

"IK GELOOF IN JOU"

Deze zin is de beste zelfverzekerde booster die je ooit aan een persoon kunt geven. Vaak is een persoon nerveus en weet hij niet zeker of hij / zij een bepaalde taak kan archiveren. "Ik geloof in jou" zal helpen het vertrouwen omhoog te schieten en alle twijfels te laten vergeten.

"IK HEB UW ADVIES GEVOLGD"

Als je iemand vertelt dat je hun advies hebt opgevolgd, geeft dat veel vertrouwen en toont het de waardering dat je hebt geluisterd en hun suggestie hebt overgenomen. Ik zal de ander toestaan ​​meer contact op te nemen, aangezien ze zien dat hun advies niet in dovemansoren is gevallen.

"IK BEN ZO ECHT SPREUK DIT"

De gewone uitdrukking "het spijt me" wordt snel gezegd, zelfs als het niet bedoeld is. Als u echter meer diepgaande bewoordingen gebruikt, laat u zien dat u het meent. Niet veel mensen gebruiken deze zin, maar wees gerust als je iemand hoort zeggen dat het uit hun hart komt en het waarlijk bedoeld is.

"HEEL ERG BEDANKT"

Het normale bedankje is heel gebruikelijk, maar door twee " zo " aan de frasering toe te voegen , wordt het zoveel krachtiger. Deze positieve affirmatie met dubbele klap is de manier om iemand te vertellen hoe je je echt voelt.

"IK ZAL JE TONEN HOE HET TE DOEN"

U zult ongetwijfeld wat quality time nemen en gedetailleerd advies geven over hoe u bepaalde dingen moet doen. Het kan net zo weinig zijn als laten zien hoe u een klein computerprobleem op het werk kunt oplossen. De andere persoon voelt meteen dat je om hem geeft en dat hij er dol op is. Ze zullen de gunst zeker teruggeven als je eenmaal hulp nodig hebt.

DE GEWOONTEN VAN GELUKKIGE MENSEN ZIJN GOEDGEKEURD

In ons leven hebben we de neiging om van het ene doel naar het andere te springen zonder tijd over te hebben om aan iets anders te denken. In feite bepaalt onze samenleving wat succes is. Deze overtuiging zit zo diep in onze geest dat zelfs ouders hun kinderen op jonge leeftijd hierover beginnen te leren.

Maar wat is succes precies? Betekent het dat als iemand een groot huis of een dure auto koopt, hij / zij succesvol is? Levert deze constante worsteling om steeds hoger op te klimmen geluk of is het zelfs verdriet? Laat me je deze vraag stellen: als je iets koopt, hoe lang duurt deze vreugde dan? Een dag of twee tot de geest zich op iets anders concentreert.

Doe een stap terug en bekijk uzelf als u enkele van de volgende gewoonten al heeft geïmplementeerd. Probeer deze of in ieder geval enkele om verslaafd te raken. Ik kan garanderen dat het leven gelukkiger wordt als voorheen:

ZIT NIET IN UW DAGELIJKSE ROUTINE

Het is inderdaad heel gemakkelijk voor ons om deze eindeloze dagelijkse routine te volgen. Ontegenzeggelijk volgt de meerderheid van de mensen het zodra ze 's ochtends de ja openen: op het exacte tijdstip wakker worden, uw tanden poetsen met dezelfde tandpasta, en de lijst gaat maar door tot het naar bed gaan.

Zoals u kunt zien is de hele dag voorgeprogrammeerd als een automaat ruim van tevoren. Trap alsjeblieft niet in deze val en probeer de dagelijkse routine zoveel mogelijk te veranderen. Het is zelfs leuker en creëert een soort verfrissende mindset.

DOE REGELMATIGE TRAINING

Gelukkige mensen, sport veel. In feite is het erg belangrijk voor de algehele gezondheid en voor een evenwichtige geest. Als je de hele dag binnen werkt, probeer dan de moeite te nemen om buiten in de natuur te sporten. Kortom, een goed uitgebalanceerd dieet moet ook zeer strikt worden gevolgd.

HELP ANDERE MENSEN DIE NODIG HEBBEN

Ik heb het in ieder geval niet over geld als het gaat om het helpen van andere mensen. Er zijn veel manieren om de hand te reiken en goede daden te doen. Je kunt bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen bij een non-profitorganisatie of gewoon een vriend helpen om een ​​moeilijke situatie aan te pakken. Ze zullen je vriendelijkheid enorm waarderen en op de lange termijn zal het een bevredigend / gelukkig gevoel geven.

Met dit in gedachten, zorg ervoor dat u op geen enkele manier wordt uitgebuit. Stel uzelf een aantal limieten zodat niemand van u kan profiteren. Zoals veel mensen denken: vriendelijkheid is domheid . Om dit probleem gemakkelijk aan te pakken, leert u “NEE” te zeggen wanneer uw persoonlijke limiet is bereikt.

HEBBEN LANGE EN DIEPE GESPREKKEN MET VRIENDEN EN FAMILIE

Het zal je verbazen, maar tegenwoordig zijn veel gesprekken nogal oppervlakkig. Ik tel roddels of geklets in deze categorie. Hierdoor zijn deze gesprekken vooral gericht op negatieve aspecten die niet erg zinvol zijn om te groeien. Wees anders dan de rest, ga zitten met vrienden of familie en praat een uur of twee over een onderwerp. Leer hun mening kennen en sta open om nieuw verzamelde informatie aan te passen.

MAAK JE GEEST OM TE GROEIEN

Uit angst dat een persoon achterblijft, wordt een fixed mindset ontwikkeld om mee te gaan met de stroom (kuddegedrag). Een goed voorbeeld is de typische zorgeloze baan van 8.00 - 17.00 uur die iemand tevreden stelt. Het is belangrijk om te beseffen dat iedereen doelen moet stellen (groei) en niet eeuwenlang in dezelfde positie moet vastzitten.

Probeer KLEINE DOELSTELLINGEN te stellen die heel gemakkelijk te bereiken zijn en houd u eraan. Als u klaar bent, stelt u een nieuw doel in, enzovoort. Op de lange termijn zul je meer geluk merken en creëren.

WERK AAN UW GELUK

Laat u niet misleiden als u denkt dat als u 's ochtends wakker wordt, automatisch geluk zal volgen. Gelukkige mensen werken heel hard aan zichzelf om geluk te creëren. Het is als een plant die tijd nodig heeft om te bloeien en zijn schoonheid in de vorm van een bloem tot bloei te laten komen. Probeer positief te blijven en als er eenmaal een negatieve gedachte in je opkomt, stop die dan hier en daar. Laat dit negatieve denken uw persoonlijkheid niet overheersen.

SLAAP GOED & LANG

Om lichaam en geest op te laden is een goede nachtrust erg belangrijk. Minstens 8 uur zou het minimum aan slaap moeten zijn dat iedereen zou moeten hebben. Een persoon moet een goed energieniveau hebben en goed uitgerust zijn om stress te vermijden. Ik weet het zeker, we weten dit allemaal heel goed: als je eenmaal geen goede nachtrust hebt gehad, wordt iemand behoorlijk chagrijnig en humeurig.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.