Thai Beauty Secrects

Gepubliceerd op 12 januari 2021 om 21:00

THAISE SCHOONHEIDSGEHEIMEN

Het is geen geheim dat internationale cosmeticamerken actief grondstoffen uit Thailand gebruiken: plantenextracten, fruitconcentraten, etherische oliën.

Lokale fabrikanten sturen deze halffabrikaten in vaten van 200 liter naar Europa, Amerika, Japan, Korea. Ze worden toegevoegd in homeopathische hoeveelheden op synthetische basis, verpakt in mooie flesjes en bieden de consument als een natuurlijk product.

De leverancier van cosmetica uit Thailand vindt u echter niet op de originele verpakking, dit zijn de wetten van de wereldmarkt.

Thaise natuurlijke cosmetica, evenals andere producten uit Thailand, worden in veel kleinere hoeveelheden geproduceerd, maar met een veel betere kwaliteit.

De meeste van de toonaangevende Thaise fabrikanten van cosmetica zijn GMP-gecertificeerd (Good Manufacturing Practice). Het is een internationaal systeem van normen voor de vervaardiging van farmaceutische producten, actieve ingrediënten en cosmetische producten.

Het volstaat om de wereldberoemde merken te noemen zoals Tropicana Oil, Supaporn, Sabai Arom, Oriental Princess, Kongka Herb, Prim Perfect, Jinda Herb, Carebeau, Bio-Woman, Fora Bee, etc. Typisch gebruiken lokale cosmeticafabrikanten in Thailand geen synthetische olieproducten (parabenen, sulfaten, enz.), Die een negatief effect hebben op het organisme.

Volgens wetenschappers kunnen veel van hen kanker veroorzaken en het voortplantingssysteem van mannen en vrouwen negatief beïnvloeden.

Hoeveel kunnen volgens u nuttige componenten zijn die worden gebruikt bij industriële reiniging van gebouwen en mechanismen?

Hoe past dit bij het boeddhistische systeem van harmonie tussen mens en natuur? Het antwoord is duidelijk - op geen enkele manier! Daarom gebruiken de Thais actief Thaise cosmetica.

En het resultaat kan iedereen zien wie dit prachtige land bezoekt. In Thailand kun je gemakkelijk in 15 jaar een fout maken bij het bepalen van de leeftijd van de vrouw!

Arsenaal is enorm, dit is een onvolledige lijst: avocado, mango, mangosteen, orchidee, papaja, tamarinde, granaatappel, meloen, jasmijn, kiwi, ylang-ylang, lavendel, citroengras, aloë, gingko, lotus, limoen, citroen, vanille , bamboe, grapefruit, munt, saffloer, rozemarijn, limoen, bergamot, geranium, gember, theeboom, mandarijn, roos, jojoba, amandel, walnoot, plumeria (frangipani), noni en natuurlijk de koningin van de Thaise cosmetica - een kokosnoot palmboom .

Laten we ons ook herinneren aan de oude tradities van de Thaise spa. Voor massagesalons en schoonheidscentra zijn speciale lijnen professionele cosmetica beschikbaar. Interessant is dat er veel vraag is naar de Thaise schoonheid, niet alleen in de noordelijke volkeren, waarvan de geschiedenis van cosmetica roet, room en biet is.

In onze winkel zijn er klanten uit Cambodja, Vietnam, Indonesië, India en andere Aziatische landen wiens volkeren hun eigen ervaring en geheimen hebben op dit gebied.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.