Spanning in de nek en nek is vaak te wijten aan valse kussens.
Het traditionele vakmanschap uit Thailand en maken lokaal alleen hoogwaardige en zachte nekkussens, die een gunstig effect hebben op het hele nekgebied. Naast een veilige grip, zelfs tijdens vliegreizen en langere autoritten, kunnen nek reiskussens helpen om spanningen in dit gebied te verlichten en een holistisch gevoel van welzijn verenigt het lichaam weer.

Hoogwaardig en duurzaam katoen kenmerkt ons nekkussen!
Aardse en harmonieuze kleuren worden gebruikt voor onze stijlvolle en visueel aantrekkelijke oosterse kussens voor de nek. Individueel en volgens persoonlijke smaak kunt u dit behendige en flexibele nekkussen naar believen gebruiken. Zelfs bij kinderen helpen de nekkussens het hoofd optimaal op te slaan om de slaaphouding te optimaliseren.

De Thaise kussens zijn gevuld met pure en onbehandelde kapok! Kapok is een plantage van de kapokboom. De kapokvezels hebben een van nature zeer fijne waslaag, waardoor ze ideale natuurlijke vulstoffen zijn voor matrassen, kussens en ander textiel. Door de unieke Kapok-vulling zijn onze kussens ook geschikt voor buitengebruik. Creëer uw wellness-eiland in de tuin, op de bank of in het vliegtuig!